Basisschool de Baandert

Aanmelden
Uw kind aanmelden Afdrukken E-mailadres

Het aanmelden van uw kind op een Basisschool is een belangrijk moment voor u. U wilt immers de juiste keuze maken voor de school, waar uw kind gedurende een reeks van jaren zal zijn. De website, de schoolgids, de jaargids en het schoolpan helpen u bij uw keuze. Maar een persoonlijk gesprek bij een bezoek aan de school helpt zeker mee om uw beeld volledig te maken.

We staan u dan ook graag te woord en nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin besteden we aandacht aan al uw vragen over schooltijden, overblijven, naschoolse opvang, de organisatie van ons onderwijs en de leerlingenzorg, de mogelijkheden voor ouderbetrokkenheid, de wijze waarop wij u informeren over de ontwikkeling van uw kind op school, kortom: een hele reeks van onderwerpen die voor u van belang zijn.

We nemen daar graag de tijd voor. Maak telefonisch een afspraak via 046-4519013 of maak gebruik van het contactformulier op onze site. U bent uitgenodigd!

Uw kind kan vanaf de dag dat het vier jaar wordt naar de basisschool. Vanaf de eerste schooldag van de maand, volgend op de datum waarop het kind vijf jaar is geworden, wordt het kind leerplichtig. U kunt uw kind op onze school laten inschrijven op de speciale aanmeldingsdagen in januari, die via deze website, de weekbladen en posters bekend worden gemaakt. Ook op de maandagen na 15.30 uur kunt u uw kind komen aanmelden, of na telefonische afspraak.

Het is aan te raden uw kind in ieder geval aan te melden, wanneer het 3 jaar is geworden! Brengt u bij de aanmelding in ieder geval een document mee, waarop het sofinummer (burgerservicenummer) van uw kind vermeld staat. U vindt dat in veel gevallen ook op de zorgpas van de ziektekostenverzekering van uw kind.

 


U bevindt zich hier  : Welkom Aanmelden